Porsche Macan sentuhan Carlex Design dan tiada semewah jentera ini

0
 
IKLAN

Umum mengetahui bahawa kereta model Porsche Macan sebelumnya masih belum boleh dianggap kereta yang kelihatan mewah dan eksklusif.

Kini, boleh mendapatkan kereta ini dengan rekaan baharu yang tampak lebih mewah, elegan dan eksklusif daripada Carlex Design.

Menerima sentuhan Carlex Design, Porsche Macan diberi nafas baru dengan kemasan berona rose gold dan kulit Porcelain Nappa. Ia menampakkan ciri-ciri yang lebih mewah dan menawan berbanding rekaan asalnya.

 
IKLAN

Rekaan ini mampu memberikan kepuasan maksimum kepada pemiliknya, malah dilihat lebih eksklusif kerana tidak terdapat pada model SUV lainnya.

Namun, semuanya mengikut kemampuan individu itu tersendiri. Sekiranya anda jenis yang sukakan yang tampak mewah dan menggagumkan serta mampu untuk memilikinya, pasti anda akan merasa puas dengan perubahan yang dilakukan ini.

Malah, rekaan ini dapat dipadankan dengan koleksi hiasan peribadi yang memberikan impak yang lebih ekslusif dan bergaya.

Baca:   Porsche 911 GT3 RS bernilai RM2.23 juta kini di Malaysia

Selain rekaan dengan sentuhan mewah seperti ini, Carlex membuktikan bahawa mereka mampu memberi sentuhan ekslusif dan sporty seperti yang dilakukan pada model Kuzaj Sport One.

Pun begitu, penggunaan warna rose gold pada hiasan dalamannya, mungkin boleh dikurangkan dan diperhalusi. Terpulang pada penerimaan individu.

Sila like page kami motoqar.my untuk mengetahui info automotif tempatan dan global.

Apa kata anda?

avatar